Föreningsinfo

Skövde HF är en handbollsförening för tjejer. Sedan 1949 har vi arbetat för att barn, ungdomar och seniorer ska kunna utöva världens roligaste sport, handboll.
Vår seniorverksamhet är elitfokuserad och vi vill vara ett av Sveriges bästa handbollslag och del av damernas elitserie, SHE, Svensk HandbollElit.

Skövde HF:s ungdomssektion har som målsättning att erbjuda god handbollsutbildning och fysisk träning. Ungdomarna tränas också i socialt umgänge, att fungera i grupp, visa hänsyn till varandra och att vara en god kamrat och som i en förlängning utvecklas till bra Elitlagsspelare och/eller duktiga ledare inom föreningen och arbetslivet.

Kännetecken för hela vår verksamhet är rent spel, drogfri social fostran, bra utbildning samt en stark föreningskänsla.

Alla spelare måste vara medlemmar för att få träna och spela i Skövde HF. Detta gäller även tränare/ledare och övriga engagerade personer. Som medlem i föreningen får du ett säsongskort till Skövde HF:s hemmamatcher i SHE och en röst på vårt årsmöte.

För våra ungdomsspelare är det självklart att man går och ser Elitlagets hemmamatcher, dels för gemenskapen i föreningen och dels självklart som en del av spelarutbildningen, samtidigt som vi stöder vårt Elitlag. Elitlagets hemmamatcher i SHE spelas i Skövde Idrottshall, föreningens hjärta,  och alla spelare som betalt medlemsavgift och visar upp medlemskortet har fri entré.

Bildad
11 sep 1949
Föreningsnummer
Organisationsnummer
Bankgiro
Swish
Föreningen 1231122829
Ungdom 1231588474
#viställerupp 1236244412
mån Stängt
tis Stängt
ons Stängt
tors Stängt
fre Stängt
541 50 Skövde
telefon 0500 - 48 73 17
e-post Se kontaktsidan
Öppetider framöver: 23 & 30:e öppet. Semesterstängt mellan 31:a juni och 5:e Augusti.