2021-02-06

Andra halvlek fällde Skövde HF

Efter att Skövde HF blivit kvitt covid-19 så var det bortamatch på fredagskvällen mot Önnereds HK, det blev en förlust med 25-16 efter en jämn första halvlek 13-11.

Skövde HF startar matchen starkt och leder med 4-3 efter spelade 10 minuter och har 9-9 och Önnred går till lednig 11-9 och sedan göra 11-9 genom straffmål av Nikoline Skals Lundgreen som fastställer halvtidsresultatet.

Andra halvlek starta Önnered med att gå fram fram till 13-11 via kontringsmål av  Maria Sundin och Ewelina Ström. Skövde HF replelikar och når 13-13 Ilda Kepic och Nikoline Skals Lundgreen.

Därefter går Skövde HF:s anfallspel i stå och Önnred tillåts gör 7 raka mål innan Edita Nukovi sätter 20-14 vid spelade 45 minuter.

Sedan är matchen jämn spelmässigt, Melina Pilav gör 22-15 och sista Skövde målet gör Edita Nukovi 24-16.

Rasmus Poulsen matchar laget/spelarna efter den fysikiska och mental egenskap de håller efter upphållet och låter även Julia Eriksson, Mikaela Ljungkvist, Melina Pilav samt Natalie Westefors komma in och medverka att spela match i SHE.

Önnreds HK vinner  matchen med 25-16, främst av att Skövde har för många tekniska gentemot Önnred och ett stabilt målvaktsspel av Hanna Eriksson.

Det är ny match redan på måndag i det intensiva spelschemat. Då står IK Sävehof för motståndet i Partille Arena.

Uppdaterad  2021-02-06 02:16