2020-11-17

Ännu en ny förlust

Trots en stark första halvlek, så blev det en ny tung förlust när Skövde HF tog emot Önnered 23-25 (10-10).

Stark första halvlek

Skövde kopplade ett grepp om matchen, hänförda av Nikoline Lundgreen i offensiven gick laget upp till 5-2. I målet, storspelade Josefine Nordström, och under de första 15 minuterna gjorde Önnered bara två mål.

Skövde HF började slarva i offensiven och rada upp tekniska fel. Samtidigt spelade Önnered upp sig och jämnade ut spelet. Önnered intensifierade sin kvitteringsjakt och i den första halvlekens sista anfall kunde gästerna kvittera till 10-10.

Önnered starkast andra halvlek

Önnered startade den andra halvleken i ett rasande tempo och tog kommandot direkt, och släppte det egentligen aldrig. Skövde var i kapp till 16-16, och 20-20. Till slut vann Önnered med 25-23.

Uppdaterad  2020-11-17 00:14