2020-11-12

Stark insatts mot Höörs HK H65

Åter igen en stark bortamatch av Skövde HF tjejerna denna mot topplaget Höörs HK H65 med sju raka vinster. Höörs HK H65 får slita för att ta hem segern. Vid halvtid var ställningen 15-13 och slutresultatet skrivs till 28-23.

Starkt piggt och distinkt spel

Skövde HF inledde med att efter 6 minuters spel överraskande ha ta ledning med 4-1 och har även 5-2, det genom ett bra målvaktsspel av Annie Linder som gör att laget kan trycka på i anfallsspelet och sätta trycket på Höör och få de lägen för de avslut som nås. Höörs HK tar ledning först vid 6-5, därefter var halvleken sedan jämn och slutade till sist 15-13.

Även en stark andra halvlek

Skövde HF inledde även den andra halvleken med att storspela bl.a. genom bra målvaktsspel av Josephine Nordström. Laget kom ikapp till 16-16 och sedan 17-17, Höör rycker till 24-20, Skövde ger inte utan för att pressa Höör fram till 24-22 med fem minuter. Till slut kan Höör gå ifrån till segern 28-23.

Noteras kan att Höör väljer att spela 7 mot 6 för att klara av det starka Skövde försvaret och Skövde HF är för närvarande det lag som är bäst med -5 mot Höör.

Uppdaterad  2020-11-13 08:44