Handbollsligan Live

Handbollsligan Live är handbollsligans kanal för att se livesända matcher på TV, dator, padda eller mobil. Tillsammans med Infront har vi ett femårigt avtal där vi vill utveckla innehållet för alla handbollsintresserade. På sidan kan man dessutom köpa till möjligheten att se all Europeisk cuphandboll som t.ex. Champions League.

Erbjudande

Fram till den 30:e september finns två erbjudanden för de som köper sitt abbonemang där man kan spara en hel del pengar.

All Access 15% rabatt – När du köper  ”Full access årsabonnemang”, ”Följ din klubb årligen” och ”Månadsabonnemang”. Använd denna kod: Ange koden: EARLYBIRD15

Följ din klubb – 20% rabatt – När du köper abbonemangen ”Full access årsabonnemang” och ”Följ din klubb årligen”. Använd koden: SkovdeHF20 

Använd denna länk för att köpa ditt abbonemang

Enheter som stöds:

– Mobila enheter: Android-smarttelefoner, iOS-enheter (iPhone), iPadOS-enheter (iPad) och surfplattor.

– Webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Apple Safari.

Du kan dessutom se matcherna på Apple TV och Chromecast

Appar finns att ladda ner där du hämtar appar. Sök på Handbollsligan live.

Om du får problem med sändningen?

Våra support- och utvecklingsteam arbetar outtröttligt för att identifiera orsakerna till dessa problem och åtgärda dem så snart som möjligt, så att du som tittare kan njuta av matcher utan avbrott och med bra bildkvalitet.

Vi uppmanar alla som fortsätter att stöta på problem att kontakta vårt supportteam via streamingwebbplatsen www.handbollsligan.live (pratbubblan”Need help” nere till höger) så att vi kan lösa detta så snart som möjligt. Genom att använda funktionen samlas viktig fakta in för att förstå och kunna lösa felet.