#jagställerupp

Ja, visst är det något du skriver under på. Att du vill vara med och ställa upp i Skövde HF med något som inte tar för mycket tid men ändå bidrar till att göra något lite extra. Därför har vi gjort ett enkelt formulär för att du skall kunna anmäla ditt intresse till just det området du känner du är bäst på.
Du klickar enkelt på den grupp eller roll du vill veta mer om nedan och en text beskriver kortfattat vad det innebär.
Vi vill hellre ha flera personer på samma roll så det finns backup vid frånvaro osv.

Hemmamatcher Elitlaget

Vi vill vara kända för att arrangera de bästa hemmamatcherna i SHE och göra avtryck i handbolls-Sverige. Vill du vara med och bidra här så har vi flera viktiga funktioner du kan stötta i.

<strong>Kioskgruppen</strong>

Att vara med som kioskperson innebär att förbereda kioskerna inför matcher men också att köpa in varor samt stå i kiosken under matcherna.

<strong>Entrégruppen</strong>

Som entré-personal är du den första personen som vår publik träffar. Här skapas första intrycket och du som gillar att träffa människor, prata lätt och vara så där härligt trevlig passar bra i denna gruppen.

<strong>Försäljningsgruppen</strong>

På våra matcher säljer vi 50/50-lotter och kastar ut bollar på planen i halvtid. Är du en säljartyp som gärna försöker övertyga kunden om att köpa lite extra är detta platsen för dig.

<strong>Musikgruppen</strong>

Vi vill bli kända i SHE som matcherna som har bäst arrangemang. Vår DJ på hemmamatcherna är en mycket viktig del som vi vill utveckla vidare. Vi har planer på att även blanda in Video i arrangemangen så därför kan du även vara VJ.

<strong>Foto/Filmgruppen</strong>

Vi vill skapa mer film och fota mer och behöver personer som älskar att filma och fota för att vi senare skall kunna göra fina presentationer av vår verksamhet. Är detta det området du brinner mest för så registrera dig nedan.

<strong>Statistikgruppen</strong>

I statistikgruppen skapar vi statistik som hela världen kan ta del av. Det är i statistikgruppen vi bestämmer om det var räddning, skott utanför eller i mål mm. Vill du vara med och skapa bättre statistik är det här du ska vara med.

<strong>Skribentgruppen</strong>

Tycker du om att skriva referat på matcher och vill stötta i skribentgruppen? Vi vill utöka mängden information om matcherna och behöver några till som vill arbeta i en mindre grupp med olika ansvarsområden.

<strong>Livereporter</strong>

Vill du vara med och livesända i vår studio för att ge publiken och icke närvarande en närhet till matchen. Vi har massor med idéer men saknar resurser i området. Är du intresserad av att filma, intervjua kan detta vara området för dig.

Ungdomsgruppen

Att vara del av ungdomsgruppen är att engagera sig i vår kommande elitspelare. Här diskuteras hur vi kan göra det bättre för våra ungdomar.

<strong>Utbildning</strong>

Utbildningsområdet vill vi skall struktureras. Vilka utbildningar skall ledare, spelare gå och i vilken ålder. Hur får vi ekonomi till att fler kan gå utbildningar mm? I den här gruppen skapar vi de bästa förutsättningarna för våra barns utveckling.

<strong>USM-Arrangemang</strong>

USM arrangerar vi varje säsong men vi har ännu inte gjort dokumentation om hur genomförandet av USM fungerar. Vi skulle vilja ta fram ett standardiserat format som lagen kan ärva och enkelt genomföra sitt USM-arrangemang med högsta kvalitet.

<strong>Resor</strong>

Vi drömmer om att kunna leva efter en reseplan i Skövde HF dit man åker som avslutning varje säsong. Vid en viss ålder åker vi alltid hit, en annan ålder åker vi dit osv. I planeringen av detta ingår att göra kostnadsberäkningar, förhandla om priser med arrangören samt ta fram underlag för information till föreningens medlemmar.

<strong>Ungdomsarrangeman</strong>

Vi vill kunna erbjuda roliga arrangemang vid sidan om handbollen för våra ungdomar. Kick-off, julkalas, Avslutning mm och det skall göras lite extra kul av. 2-3 personer skulle lätt kunna driva detta område och göra det extra kul att vara medlem i Skövde HF Ungdom.

Föreningsövergripande

Våra föreningsövergripande uppgifter är sånt som inte kan grupperas in i andra grupper utan görs för hela föreningens bästa.

<strong>Marknadsgruppen</strong>

I marknadsgruppen arbetar vi med att marknadsföra Skövde HF och vårt partnerarbete. Här är fokus intäkter och varumärke.

<strong>Ekonomigruppen</strong>

Vi har grymt bra koll på vår ekonomi men vill utveckla oss mer och få ännu bättre ordning från yngsta ungdomslaget till elitlaget. Är du kanske ekonom eller tycker om att arbeta i excel eller bokföringsprogram kan detta vara uppgiften för dig..

<strong>Mediagruppen</strong>

Att arbeta med media innebär att du kan arbeta hemifrån med din egen dator och bidra med fotoredigering, filmredigering och att uppdatera material på vår hemsida mm.

<strong>Doers Club</strong>

Vill du vara med och ta hand om Idrottshallen och hjälpa till med mer fysiska aktiviteter. Då är Doers Club en perfekt grupp för dig. Vi hjälper till med att bära, måla, snickra, lyfta, greja mm.

<strong>Valberedning</strong>

Har du intresse av att vara med och leta efter personer som skall sitta i Skövde HFs styrelse? Har du ett brett kontaktnät och känner personer som är vana att leda ett företag är detta ett fint uppdrag i föreningen.

<strong>Styrelse</strong>

Är du intresserad av att arbeta i Skövde HFs styrelse. Här tas de strategiska besluten i föreningen och vi behöver fler som är intresserad av styrelsearbetet.

Annliz Cup

Annliz Cup är en viktig del av Skövde HFs verksamhet. Här behöver vi fler engagerade som vill vara med och sätta Skövde och Annliz Cup på den internationella handbollskartan.

<strong>Kost o Logi</strong>

I uppdraget har man kontakten med hotell, skolor och matleverantörer. Du planerar och förbereder så allt är klart när lagen kommer samt gör arbetsschema för de som arbetar under cupen.

<strong>Arrangemang</strong>

I arrangemangsgruppen skapar vi spelschemat och planerar det som sker utanför planen. Här letar vi domare, sekretariatsbemanning mm samt bemanning för det utanför planen.

<strong>Eventområdet</strong>

Utanför Idrottshallen äter gästerna och vi vill skapa mer aktitiveter åt dem där. I eventområdesgruppen planerar vi hur det skall byggas upp och utvecklar området.

<strong>Projektledning</strong>

Vi har flera arbetsgrupper i Annliz cup men projektledningen håller ihop hela cupen och säkerställer att det inte fallerar på något ställe.

Marknadsföring

Vill du skriva inlägg på sociala medier om Annliz Cup och kanske skriva referat mm? Då är detta ett uppdrag för dig.