2021-12-19

Elma stannar!

Foto: Viktor Ljungström

Ikväll är vi stolta över att få presentera att Skövde HFs mest meriterade spelare, Elma Örtemark, fortsätter ännu ett år i Skövde HFs elitlag.

På söndagseftermiddagen presenterade Zerva och självaste Tomten, Elmas förlängning till 2023.

Daniel Birkelund var på plats och presenterade vilka fina egenskaper Elma har som gör att han vill ha kvar Elma i Skövde. Elma, tillsammans med sina redan annonserade kollegor bygger grunden för de 60% egna produkter Skövde HF har som målsättning att ha i elitlaget och med detta ta sig tillbaka till toppen i SHE.

Daniels ord om Elma:

-Trots sin unga ålder har Elma redan varit en central spelare för Skövde HF i flera säsonger. Och jag är mycket glad för att hon kommer vara det även i fortsättningen. Elma tillför mycket fart, hon har spetskompetens i sitt en mot en spel och även bra skotthot från 9m.

– Sen är hon en jätteviktig person för oss rent gruppdynamisk. En glädjespridare. En tjej med mycket energi, som alltid gör sitt jobb, som försöker bli lite bättre varje dag och som gör det med ett leende på loppan. Jag tycker att framtiden ser ljus ut – både för Elma och för Skövde HF.

Elmas ord om förlängningen:

-Det ska bli kul att vara med ännu ett år i denna satsningen och jag trivs mycket bra med Daniel och mina spelarkompisar. Det är kanske Magnus löppass som inte är så roliga, säger Elma i filmad intervju när Anders Wiik, Ordförande i Skövde HF frågar hur det kändes att vara borta från handbollen med handskadan i början av säsongen.

Skövde HF är mycket glada över att ännu en egen produkt valt att stanna i klubben och skapa förutsättningar för att utvecklas tillsammans och ta ny mark i SHE.

Uppdaterad  2021-12-19 20:04
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna