2024-02-28

Emma Hall förlänger

Foto: Viktor Ljungström / IK Baltichov

Emma Hall, som skrevs över till Skövde HF sent i december har valt att förlänga med Skövde HF över säsong 2024-25. Emma, som tidigare spelat i Skövde HF som Ungdoms-spelare och bland annat tagit ett USM-silver som 16-åring med årskullen född 2001-2002 har kommit in bra i laget och valt att förlänga.

Sportgruppens, Johan Karlsson om Emma

-Vi är väldigt glada över att Emma väljer sin fortsatta elitsatsning hos oss, hon kom in som en frisk fläkt under säsongen och har verkligen visat att hon hör hemma på denna nivån.
Eftersom mitt 6 är en ny position för Emma ser vi också att det finns stor utvecklingspotential och det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling framöver.

 

Emma om att fortsätta elitsatsa hos Skövde HF

-Att fortsätta i Skövde HF känns väldigt självklart. Ett steg i rätt riktning för min utveckling som handbollspelare. Klubben och laget har tagit emot mig väldigt bra när jag kom till klubben i december. Eftersom jag är ny på mitt 6 positionen är det extra roligt att Skövde HF vågar satsa och tro på mig och min utveckling. Jag ser mycket fram emot kommande säsong.

Uppdaterad  2024-02-28 17:35
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna