2022-02-07

Johanna Flygelholm kommer hem

Foto: Viktor Ljungström

Ikväll sände Skövde HF ett avsnitt från Vip-studion där Malin Dahlgren kunde presentera #viställerupp i Skövde HF. Som lite krydda på moset så kunde Johanna Flygelholm också presenteras som ny spelare i Skövde HF från nästa säsong.

Johanna som kom till Skövde HF inför säsongen 2015-16 och har Skara HF som moderklubb. I Skövde utvecklades Johanna och säsongen 2016-17 gör hon debut i SHE. Johanna lämnade Skövde HF för att prova lyckan i BK Heid inför säsongen 2020-2021 och har nu efter två säsongen valt att komma hem till Skövde HF igen. Vi är mycket glada över comebacken till den röd-vita familjen!

Daniel Birkelund om Johanna:

– I Johanna får vi in en spelare med bra erfarenhet från elithandbollen, och samtidigt en spelare som vi tror det finns stor utvecklingspotential hos. Hon kommer tillföre bra spelförståelse och lite annorlunda kvaliteter en vad vi har i truppen just nu.
-Som tränare ser jag verkligen fram emot att jobba med Johanna och tillsammans med vår övriga tränarstab bidra till att lyfte henne till nästa nivå i sin handbollskarriär.
-Vi är som man förstår mycket glada över att få önska Johanna välkommen «hem».

 

Se videon när intervjun med Johanna sändes här:

Uppdaterad  2022-02-07 20:27
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna