2022-01-19

Melina Pilav signar till 2025

Foto: Viktor Ljungström

Idag presenterade Skövde HF ännu en spelare som fått äran att spela vidare i Skövde HFs elitlag. Melina Pilav, född 2003, har skrivit på för ytterligare tre år med klubben.

Melina som är ännu en egen produkt började i Skövde HF som nioåring och har haft en raketkarriär hittills där hon som sjuttonåring gjorde debut i SHE 2020-21. Under Daniel Birkelunds ledning har Melina utvecklats vidare och hon har visat sig vara mycket värdefull i laget med sitt tunga skytte.

Daniel Birkelund om Melina:

– Ett givet val från min sida. Alla handbollslag behöver lite Balkanblod i truppen och Melina har tagit bra hand om de chanser hon fått hittills.

– Melina utvecklas bra hela tiden och har fina handbollskvaliteter och har en riktigt bra mental styrka där hon helt utan rädsla bara kör och tar ansvar i alla situationer. För mig och övriga i sportgruppen är Melina en given spelare att bygga framtidens Skövde HF på.

Melina själv om signeringen:

– Jag tycker det är en trygghet att signa ett lite längre kontrakt. Jag har en tränare som tror på mig och som jag lärt känna bra nu och jag känner det är väldigt kul att få chansen.
– Jag trivs också väldigt bra med mina lagkamrater och trivs väldigt bra i klubben.

Se livevideon här från när Melina presenterades:

Uppdaterad  2022-01-19 12:31
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna