2024-07-03

Signe ny på nio meter

Foto: Alingsås HK / Bildbyrån

Skövde HF har signat med Signe Lindblad, 18 år, som tidigare spelat i Alingsås HK.  En stor talang som nu väljer att flytta till Skövde för kommande två säsonger.

Kasper Gudnitz om Signe

-Jag är jättenöjd och glad över att Signe valt att skriva på för Skövde HF. Signe har gjort väldigt bra ifrån sig på träningarna och jag är imponerad över hennes fysik och försvarsspel. Jag tror att hon kan bidra med mycket både framåt, bakåt och till laget. Hon känns som en riktigt vinnarskalle.
-Vi i Skövde välkomnar Signe!

 

 

Signe om sin flytt till Skövde HF

-Jag är född 2005 och har precis tagit studenten från Katrinelundsgymnasiet i Göteborg med inriktning handboll. Där har jag tränat handboll tre gånger i veckan och fått en bra utbildning av bland annat Dennis Sandberg, Mikael Franzén, Fikret med flera.

-Jag har spelat handboll i Alingsås HK sedan jag var liten och senaste säsongen med Alingsås HK damlag. Jag ser fram emot att bli en del av Skövde HF och är redo för att kämpa för att få speltid i Handbollsligan. Det kommer bli ett stort steg att gå från junior- till seniorhandboll. Jag tror väldigt mycket på den nya tränarkonstellationen med Mats och Kasper och hela tränarteamet runt omkring laget. Det blir helt klart en spännande utmaning.

Mina föräldrar tycker också det är extra kul att det blev Skövde då de kommer från Skövde och spelat handboll i idrottshallen 😄.

Hälsningar Signe

Uppdaterad  2024-07-03 12:56
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna