2020-05-28

Skövde HF Doers Club tar hand om hjärtat!

Foto: Lennart Larsson

Skövde HF Doers Club REDSkövde HF Doers Club, en grupp av frivilliga med stort hjärta för Skövde HF arbetar för fullt med att gära hjärtat i Skövde HF, Idrottshallen, ännu finare.

Skövde HF Doers Club är Skövde HF:s volvontärsgrupp för de som har ledig tid och vill vara med och stötta Skövde HF med några timmar i veckan.

Gruppen, som startades efter sommaren 2019 av Börje GreenLennart Larsson och Tommy Otter.

Efter att ha hjälpt till att renovera idrottshallen inför Annliz Cup SuperElit valde dessa herrar att träffas en dag i veckan för att göra småjobb i idrottshallen eller hjälpa till med något som föreningen har behov av. Samtidigt fick de en möjlighet att träffas och fika tillsammans och naturligtvis också diskutera lite handboll. Ständigt påjagade av ordförande Anders Wiik med nya uppdrag om hur hallen skulle bli finare.

Ny renovering våren 2020

Tillsammans med Colorama Billinge Färg, Ramirent och Skeppsviken tar vi nu nästa steg i renoveringen av Idrottshallen, Hjärtat i föreningen.

Alla stolar har flyttats bort från läktaren (sektion vit)  och läktaren skall nu slipas och målas i ljust grått.

Börje Green Leif Haage Slipning läktare 2020
Leif Haage och Börje Green visar upp läktaren utan stolar

Större kontor till Fanny

Vår nya verksamhetsansvarige, Fanny Eriksson, har också fått ett större kontor där Doers Club rivit en vägg mellan två kontor för att skapa ytor.

Leif Haage Renovering kontor 2020
Leif Haage river tappet i Fannys nya kontor

Nya stolar till läktaren?

När läktaren är målad känns det naturligtvis tråkigt att sätta dit gamla stolar men Rom byggdes inte på en dag. Vi hoppas vi att Skövde Kommun vill budgetera för nya stolar till läktaren inför nästa bokföringsår så vi kan ta ett steg även nästa år med utvecklingen av idrottshallen.

VIP-rummet 2020

Nytt klubbrum

Under läktare, i det så kallade VIP-rummet, kommer det också målas om så alla trädetaljer blir målade i ljust grått och sen är målet att fräscha upp lokalen med nya möbler.

Vill ni namnge vårt nya klubbrum?

Vi letar aktivt efter några partners som kanske vill namnge VIP-rummet med sitt varumärke. Vi behöver en modern hörnsoffa, projektor, projektorduk mm. Vill ni vara med och ge hela Skövde HF en fräschare lokal så här bara av er till Anders Wiik, 0705-499961 eller anderswiik@skovdehf.se.

Vill du också vara med?

Har du också tid över på dagarna och vill hänga med ett gött gäng som fixar och donar och samtidigt vill hjälpa Skövde HF. Hör av dig till Börje Green i så fall på 0733-910459.
Vill du ser fler bilder från renoveringen av idrottshallen? Följ oss på sociala medier.

/Skövde Handbollsflickor

 

 

 

Uppdaterad  2020-06-02 10:14
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna