• Föreningen
2021-04-15

Skövde HF söker huvudtränare till Flickor 16

Skövde HF vill ta nya steg med klubben och rekrytera en huvudtränare till Flickor 16. Gruppen består av ca 40 tjejer födda 2005/06 som vi vill ge de bästa förutsättningarna att utveckla sig som handbollsspelare.
Rekryteringen är ett strategiskt steg för klubben att kontinuerligt kunna ha 60% egna produkter i elitlaget. Tillsammans med huvudtränaren i elitlaget och juniorlaget bygger ni tillsammans upp den utvecklingsmodell Skövde HF vill arbeta efter för att förverkliga strategin.

Din profil
Du är en engagerad handbollstränare med TS1 eller högre tränarutbildning. Du har ambitionen att utbilda dig vidare som tränare och du drivs av utveckling och har tidigare utbildat ungdomar. Vi sätter stort värde på din personlighet och möjlighet att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt. Du är också intresserad av att lära dig bli en bättre tränare och vill verka i en professionell handbollsmiljö.

Uppdraget
I din roll som huvudtränare förväntas du sätta de övergripande målen för säsongen, lägga säsongsplaneringen och ha regelbundna möten med elitgruppen och dina tränarkollegor.
Du genomför individuella samtal med spelare tillsammans med dina assisterande och tränar laget ca tre gånger i veckan plus en till två matcher per vecka.
Du håller en kontinuerlig uppföljning av varje individ och rapporterar till sportchefen, Daniel Birkelund.
Du är ansvarig för laguttagningar och positionsval för spelare som skapar bästa utveckling för spelarna.
Vid din sida har du flera kompetenta assisterande tränare som hjälper dig med handboll- och fysträningarna och som känner varje spelare bra. Tillsammans leder ni våra spelare i seriespel och Ungdoms-SM där vi har högt satta målsättningar.
Du har nära samarbete med huvudtränaren för elitlaget för att inspireras och utvecklas som tränare. Du ingår i Skövde HFs elittränarteam och närvarar frekvent på elitlagets träningar.

Ersättning
Arvode utgår efter överenskommelse.

Hör i så fall av dig till Anders Wiik på anderswiik@skovdehf.se eller 0705-499961

Uppdaterad  2021-04-15 07:36
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna