2022-03-05

Skövde HF spelar för Ukraina

Foto: Viktor Ljungström

På onsdag klockan 19:00 spelar Skövde HF hemma mot Kungälvs HK. En viktig match för Skövde HF som kämpar för att nå sluspelet. Men handboll är inte allt! Inte långt från Sveriges gränser kämpar det Ukrainska folket och Skövde HF vill göra allt vi kan för att stötta alla människor som flytt sina hemmiljöer och familjemedlemmar.

Alla intäkter från matchen kommer gå till UNHCR som är FN:s flyktingorgan. Du kan bidra genom att komma på matchen och betala entré, handla i kiosken, köpa 50/50-lotter, eller bara swisha en summa till vårt Swishnummer: 123 112 28 29

Vi vill ha många ungdomar på plats i hallen så därför är det fri entré för alla gymnasieelever och yngre. Kom och dela vårt engagemang och köp en 50/50-lott för att stötta!

Kom gärna i gult o blått. Det har vi en del av i Sverige!!

Vi gör samtidigt en insamling av förnödenheter  till alla i Ukraina som behöver hjälp i dessa tider. Lördag den 11:e mars hämtas inlämnade grejer från Idrottshallen och du kan vara med och bidra även här.

Vad behövs

Det som behövs är livsnödvändiga artiklar så som: Konservmat (Metall), Matnyttiga kex, Bars, Dambindor/Tamponger, Förband, Stora sår plåster, Sårtvätt med jod, Handsprit, Skyddshandskar, Plasthandskar, Tvättlappar, Smärtstillande, Sovsäckar, Ikeakassar osv.

Hjälp oss bidra på alla sätt genom att skänka det du inte behöver. Se vår hemsida för öppettider på dagtid. På kvällarna är det full fart i hallen så då skall det vara öppet mellan 16:00-22:00.

Var med och hjälp oss, hjälpa det Ukrainska folket!

 

Skövde Handbollsflickor 2022

Uppdaterad  2022-03-05 10:14
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna