2024-02-01

Tindra förlänger

Foto: Viktor Ljungström

Tindra Sahlin Wallenius har valt att förlänga sitt kontrakt med Skövde HF till 2026. En egenfostrad spelare som nu har 14 säsonger i klubben och som bidrar mycket till att Skövde HF fortsätter att vara en av 12 föreningar i Sverige som får spela i Handbollsligan.

Sportgruppens, Johan Karlsson om Tindra:

— Vi är väldigt nöjda över att Tindra väljer sin satsning vidare hos oss i Skövde HF. Hon har haft en fin utvecklingskurva och vi ser inget annat utan att den ska fortsätta uppåt. Tindra är en explosiv och orädd spelartyp som passar perfekt in hos oss och hon har alla möjligheter att ta än mer plats på planen kommande säsonger, säger Johan.

Tindra om sitt val att förlänga med Skövde HF

– Det känns jättekul att förlänga med Skövde HF, ett lag jag håller varmt om hjärtat och klubben jag spelat i sen jag började spela handboll!

– Jag trivs bra i Skövde, har ett roligt jobb och handbollen är en stor del av mitt liv! Så jag ser fram emot att utvecklas i HF och att ta ännu mera kliv och ansvar! Vi har en bra handbollskultur och klubben har alla förutsättningar att ta steg i rätt riktning!

 

Tindras personliga sponsorer

Uppdaterad  2024-02-01 17:03
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna