2024-10-03

Det blev en förslut med uddamålet 26-27 (14-15) mot Önnereds HK.

Det hela började skakigt underläge 4-9 som till halvtidsvilan kunde hämtas in till 14-15. Önnereds HK fick till en rivstart på andra halvlek genom pressat spel mot Skövde HF och fem raka till 14-20, Skövde HF jobbar upp ledning 24-23, dock tappas den till förlust 26-27.

Önnered inleder med att gå fram till femmålsledningen 4-9, Skövde hämtar kraft och tar till 7-10 genom Isabell Medin Sand. Sedan en jämn kamp om målfabrikationen där Skövde på sista tre minuterna håller 12-13 till pausvilan 14-15.

Önnereds HK fick till en rivstart på andra halvlek genom pressat spel mot Skövde HF och fem raka till 14-20. Men det unga och kämpande Skövde tar sig in i matchen igen och vid spelade 40:29 är ställningen 19-20, genom Isabelle Medin Sand gör 23-23 vid spelade 48:28. Skövde HF tar timeout 50:26 och sedan 24-23 av Selma Hestner Olsson. Sedan följer ett drama och Önnered gör 26-27 (58:58), Skövde har sedan två chanser att kvittera men får inte till det trots timeout 59:47 och ett frikast som går i blocket när matchen är slut!

Matchens lirare i Önnereds HK och Skövde HF.

Matchens lirar i Önnereds HK Isabelle Rydén, pris från AllOffice. Foto: Viktor Ljungström.
Isabell Medin Sand, pris från AllOffice. Foto: Viktor Ljungström.