Ackreditering

Begränsad access

För att få närvara som journalist eller fotograf på Skövde HFs matcher krävs ackreditering. Ackreditering söker man genom att använda nedanstående formulär. Efter att vi mottagit er ansökan säkerställer vi att det finns plats för dig på vår pressläktare.

Skövde HFs pressläktare är tyvärr inte anpassad för många journalister. Skövde HF förbehåller oss rätten att neka access till att närvara på grund av säkerhetsskäl eller platsbrist.


Övriga mediafrågor: anderswiik@skovdehf.se

Intervjuer

Alla intervjuer sker efter matchen. Vill man ha intervju innan match görs detta via telefon eller på annan plats än i Skövde Idrottshall.

Efter matchen är slut går laget upp till sitt omklädningsrum för ett kort samtal. Sen kommer de ner till planen för att träffa publiken och göra intervjuer.

Intervjuer med spelare och ledare är något individen själv beslutar om hen vill vara med på intervju.

Fotografering

Fotografering under matchen är tillåten efter ackreditering enligt ovan och fotografen måste säkerställa att denne inte påverkar spelet på något sätt.

Det är upp till Skövde HF att avgöra hur många fotografer som kan vara på plats utan att trängsel uppstår.

Kontaktinformation spelare/ledare

Handbollssligan och SHE har tillsammans med Gameday byggt en mediaportal där samtliga lag i serierna har skrivet ner information om föreningen och organisationen. Kontaktuppgifter till spelare och ledare m.fl skall finnas på ligaportalen.se

Önskar du som journalist tillgång till ligaportalen ber vi dig kontakt Gameday på den här adressen: info@gamedayworld.com

Placering Klubbnamn SM +/- P
1IK Sävehof4237
2Kristianstad HK3216
3Skuru IK366
4Önnereds HK3174
5Skövde HF4-144
6IF Hallby HK312
7HK Aranäs3-22
8Höörs HK H 653-32
9Skara HF3-72
10VästeråsIrsta HF2-31
11Kungälvs HK3-121
12Lugi HF4-271