Viställerupp 2024

I årets #viställerupp-match den 27:e Mars möter vi Höörs HK H65. Det kan vara matchen då vi blir klara för slutspel och vi behöver en jättepublik.
Vi spelar därför matchen med fri entré men vill samtidigt passa på att bidra till samhället och i ett område som vi tycker är mycket viktigt.

Samarbete med Kvinnohuset Tranan

Tillsammans med Kvinnohuset Tranan gör vi ett arbete för att skapa bättre förutsättningar för kvinnor som utsätts för våld i nära relationer. Som en förening där merparten av alla medlemmar är kvinnor är det en naturlig partner att samverka med.

Ställer NI upp?

Du kan vara med och ställa upp både på Skövde HF och på Kvinnohuset tranan genom att skänka en slant eller köpa vår egen Godispåse ”Handbollar med fruktsmak”. Ett roligt initiativ vi gjort tillsammans med Grahns konfektyr. Ni kan som företag köpa paket om ett fast antal påsar så levererar vi direkt till dörren inom Skövdes gränser.

För varje såld påse godis går 5 kronor till Kvinnohuset Tranan. Köp godispåsar och sprid lite glädje till era anställda, kanske?

Om ni istället väljer att skänka pengar går häften av gåvan till Kvinnohuset Tranan.

Genom ditt stöd skapar du förutsättningar för många parter.

Vårt elitlag får en chans att få jättestöd av en stor publik.
Kvinnohuset tranan får ekonomiskt stöd till sin verksamhet.
Skövde HF får stöd till att fortsätta bedriva vår verksamhet för tjejer.

Registrera ditt stöd

Vi har gjort följande formulär där du registrerar ditt stöd. När allt är klart får du en bekräftelse på din mail. Vi fakturerar sen er och levererar godis (inom Skövde) om det är ert val.