• Föreningen
2021-10-07

EARLY BIRD: Supportertröja till specialpris!

Vi är mycket glada över att kunna få presentera vår nya egendesignade supportertröja! Den bygger designmässigt på det matchställ Skövde HFs alla lag kommer spela handboll i kommande fyra säsonger.
Vi bygger på Mitt Skövde, Mitt Lag, Mitt Hjärta för att faktiskt också kunna supporta andra Skövde-lag med samma tröja på även om Skövde HF såklart har fokus.

Något för föräldraklacken!

Vi ser framför oss hur föräldrar som åker på bortamatcher, cuper eller USM sitter tillsammans i denna tröjan och hejar på sina barn. Ett trevligt sätt att känna tillhörighet och inte på något sätt kunna misstas för att heja på det andra laget.
Tröjan är unisex-formad och tanken är att du köper en storlek som är stor så du kan ha något plagg under för att inte behöva frysa i någon kall handbollshall.

Julklapp?

Det är visserligen bara oktober men snart är det dags för julklappar. Varför inte köpa en häftig supportertröja till gubben/gumman/kidsen.

EARLY BIRD KAMPANJ

Vi vill ge de första snabba som lägger order en liten gåva så de första som köper får en rabatt på 50 kr. Du anger kampanjkoden ”Hjärta” när du gör din betalning.

Early bird-priset gäller till den 15:e oktober. (Ordinarie pris: 395kr)

Du hittar tröjan i vår webshop: https://skovdehf.ebiljett.nu/Products

OBS: Vi har leveranstid på ca 6-8 veckor tills vår beställning är på plats i Sverige. Efter att sändningen har ankommit så levererar vi direkt från kansliet eller via post mot fraktagift.

Uppdaterad  2021-10-12 15:11
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna