2024-10-18

Knapp förlust förlust mot HK Aranäs 27-29 (13-14).

En ny jämn match för Skövde HF. Men när matchen skulle avgöras på slutet var det gästande HK Aranäs som var starkast, och till slut vann Aranäs med 29–27 (13-19).

Torsdagens match mot HK Aranäs blev en riktig rysare som avgjordes först på slutet.

Den första halvleken var jämn och redan där växlade ledningen mellan lagen ett flertal gånger 1-0, 4.5, 6-6,  Skövde HF ledning med 9–6 efter 11 minuter, 11-9, en ledning som tappades till 11–13.

Vid halvtidsvilan var det fördel HK Aranäs med 14–13.

Inledningen av andra halvlek så svängde det återigen över till Skövde HF:s favör och 19-17. Som mest var det ledningen med 22–19.vid spelade 18 minuter. Skövde HF hade ledningen sista gången i matchen när Vera Blomgren Bustad gjorde 24–23.
Sedan tog Aranäs över, även om de aldrig lyckades skaka av sig Skövde som hade 27-28 vid spelade 58:27 då de drabbades av en utvisning som att när slutsignalen gick var det att Aranäs som vann med 29–27.