2023-08-08

Nyheter inför Handbollsligan Dam 23/24

Skövde HF är väl förberedda inför ny säsong i Handbollsligan Dam. Här kommer lite nyheter om vad som kommer!

Biljettstrategi

Nytt för denna säsongen är att vi inför en ny biljettstrategi. Priserna är dynamiska baserat på vart du sitter i hallen och när du köper din biljett. Då Idrottshallen inte kan erbjuda en perfekt upplevelse på grund av konstruktionen kommer platser där sikten skyms få ett lägre pris. Vi kommer också erbjuda ett extra rabatterat pris när du köper online i förtid.
Köp som sker dag 5 till 3 före matchdagen rabatteras med upp till 50 kr. Dag 2 erbjuds 20 kr i rabatt. På matchdagen är det fullpris som gäller och den dyraste biljetten kostar 180 kr.

VIP-Medlemskap

Skövde HF kommer inom kort erbjuda så kallade VIP-medlemsskap. Ett sätt att stötta föreningen som stödmedlem men där ett antal pottbiljetter ingår beroende på vilket paket man väljer. Vi tror många vill stötta föreningen med några hundralappar extra och samtidigt få biljetter på köpet. 

Säsongskort

Vi har varit sena ut med säsongskorten men blir tillgängliga för försäljning efter Annliz Cup SuperElit. ATG Svenska Cupen och Handbollsligan Dam ingår. Självklart får du även möjlighet att se HF Somby i div 2 på samma kort. Säsongskorten är likt biljetterna prissatta efter vart du sitter i hallen och hur bra upplevelse du får. Pris från 2000 kr till 2900 kr. Vi matchar därmed herrhandbollen i Skövdes priser på säsongskort.

Uppdaterade matchställ

Våra matchställ i år uppdateras något men bygger fortfarande på samma baströja som tidigare säsonger. En bild på hejarklacken The Red Sea är inkluderad i designen och vi gör även tröjan till en årgångströja då de aktuella årtalen på säsongen är tryckt på ärmen. Den svenska flaggan blir en permanent del av tröjan och vi kommer från i år trycka spelarens efternamn tillsammans med den flagga som representerar det land som spelaren kommer ifrån. 
När säsongen är över kommer varje tröja Auktioneras ut och med ny design varje år kommer vi kunna ge den med samlarintresse en möjlighet att ha fler årgångar över tid.

Projektorer

Nytt för denna säsongen är också att vi kommer ha två stycken projektorer igång under matcherna. På projektorerna kommer vi kunna visa upp delar av matchen samt sponsorer och målgörare. Det är ny teknik för oss och kommer utvecklas över säsongen.

Vi har några fler nyheter som vi vill hålla inne med tills allt är klart. Låt oss få återkomma i senare inlägg om dessa nyheter. En liten cliffhanger är alltid kul!!

/Anders Wiik, Evenemangsansvarig

 

 

 

 

Uppdaterad  2023-08-10 13:29
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna