2021-07-02

Ökat partnerskap med Ica Kvantum

Idag är vi mycket glada över att få presentera Ica Kvantum Skövde som valt att binda sig som huvudpartner  och Guldsponsor i ytterligare två år. Utöver detta har de också skrivet ett fyrårsavtal för att synas på Skövde HFs matchställ.

-Vi är mycket glada över att ha hittat en partner som vill bidra och som upplever att det är ett partnerskap mellan oss, säger Anders Wiik, Ordförande i Skövde HF. Tillsammans utvecklar vi föreningen och planer finns på hur Ica Kvantum Skövde kan bli än mer involverad i Skövde HF. Det känns mycket positivt.

– Det känns så roligt att vi ytterligare ett år har skrivet ett guldsponsringsavtal med Skövde HF. Att stötta lokala idrottsföreningar ligger oss varmt om hjärtat och framförallt tjejidrott i detta fall.
Samarbetet och uppskattningen som sponsor som hela Skövde HF ger är unikt och vi är så tacksamma för att ni ger möjligheten till tjejer att utvecklas och skapa en gemenskap, säger Martina Andersson Butikschef.

 

 

 

Om Ica Kvantum Skövde

ICA Kvantum Skövde är ett familjeägt företag där Urban som Handlare och 3 döttrar driver företaget med stor färskvaruinriktning. Företagets affärsidé ”Din matbutik i Skövde om du vill leva lite godare” upplevs genom butiken där det erbjuds manuella matdiskar, eget styckat kött, eget butiks kök och en bistro vid namn Urban Bistro.

Läs mer om Ica Kvantum Skövde här

Uppdaterad  2021-07-02 08:47
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna