2021-04-27

Skövde HF söker Klubbchef

Skövde HF vill ta nya kliv mot målen i vår vision och söker därför en klubbchef med operativt ansvar för arbetsledning och marknadsfunktionen i föreningen.
Du får en ledande roll i en växande förening med 350 aktiva tjejer som älskar handboll och med ca 60 duktiga ledare som ska utveckla framtida elitspelare.

 

Om Tjänsten

Tillsammans med ditt team säkerställer du att teamet tar hand om vårt hjärta i föreningen, Idrottshallen, samt våra medlemmar. Vid din sida har du Sportchefen som är ansvarig för det sportsliga. Som operativ klubbchef i Skövde HF sköter du den dagliga driften av föreningen och är chef för kanslifunktionen.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift vid sidan om din chefsroll är att arbeta med våra partners och skapa goda relationer med dem samt hitta nya partners och på så sätt öka intäkterna i föreningen.

Du är föreningens säljare och genomför både ute och innesälj samt utvecklar nya intäktsformer som du genomför. Du driver föreningens marknadsfunktion och till din hjälp har du flera erfarna människor med dig i arbetet.

I din roll som klubbchef är du föreningens ansikte utåt och försöker ständigt hitta sätt att stärka föreningens varumärke. Genom olika events som du genomför skapar du relationer med partners, medlemmar och fans.
I rollen ingår också att närvara på elitlagets hemmamatcher och där ta en aktiv roll i arrangemanget samt få besökare att trivas.

Du rapporterar till styrelsen och närvarar på styrelsemöten efter behov.


Profil

För att axla rollen som Klubbchef i Skövde HF så söker vi efter en person med följande kompetenser och egenskaper.

  • – Du är en utåtriktad tydlig ledare med naturligt driv som har lätt att delegera, inspirera och motivera andra människor.
  • – Du är en resultatfokuserad person som trivs i en flexibel miljö och tycker om utmaningar och att arbeta i högt tempo.
  • – Du är en självgående problemlösare som alltid hittar lösningar för att öka effektiviteten i arbetet.
  • – Du är mycket serviceminded och försöker alltid hitta win-win i affärer, personalfrågor eller liknande.
  • – Du har en strukturerad personlighet med förmåga att fokusera på rätt saker, prioritera och sätta mål, samt förmågan att ha en flexibilitet vid snabba förändringar.
  • – Erfarenhet av att arbeta i Adobe Photoshop är en merit
  • – Goda kunskaper i sociala medier och officepaketet.
  • – God svenska- och engelska i tal och skrift
  • – Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

 

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: 65% inledningsvis med möjlighet till utökning vid goda resultat. Vi är öppna för en diskussion om detta längre fram i processen.
Lön: Fast lön plus provision
 

Om Skövde HF

Skövde HF är en elitförening i handboll som sen mitten på 90-talet spelar i damernas elitserie i handboll, SHE. Vår filosofi är att genom en stor breddverksamhet kunna fostra egna produkter till vårt elitlag. Föreningen har stora ambitioner att utvecklas till en av Sveriges mest välskötta föreningar med ett tydligt fokus på hela föreningens utveckling och framgång.

 

Ansökan

Ansökan sker till klubbchef@skovdehf.se inklusive CV och löneanspråk senast den 20:e Maj.

Frågor om tjänsten kan vändas till ordförande Anders Wiik på mail anderswiik@skovdehf.se eller telefon telefon: 0705-499961

Uppdaterad  2021-05-06 10:05
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna