2021-12-30

Skövde HF vinner nyårsmatchen mot Skuru!

Skövde HF skräller rejält och vinner hemmamatchen mot Skuru IK med 33-28 efter halvtidsresultatet 21-9!!

En helt makalös fin match av Skövdelaget som presterade i precis allt. Mål från alla positioner, målvaktsspel utan dess like och lagmoral som visade sig räcka hela vägen mot de regerande mästarna Skuru.

Skuru som inte har förlorat en match i SHE eller ATG Svenska Cupen denna säsongen maldes ner av Skövdetjejerna i första halvlek.

I andra halvlek gick Skuru ut på 2-4 i försvaret som ställde till det för Skövde. Många gånger kändes det som två-punkt då spelet rörde sig upp mot mittlinjen men då började kantspelarna röra sig över banan och oväntade mål kom som gjorde att Skövde kunde hålla greppet om matchen.

Med ungefär en och en halv minut kvar av matchen har Skövde bollen och Venera Surjan får sätta en boll som innebär fyra måls ledning och luften gör ut ur Skuru och glädjevrålet från Skövdepubliken och laget mullrade.

Stort tack till publiken som verkligen var på tårna idag och klappade med och höjde stämningen i hallen. Missade ni matchen? Se reprisen på Cmore och så får ni se kanske den bästa matchen Skövde HF spelat på fem år.

Till matchens lirare så utsågs Annie Linder som var en gigant i kväll.
Matchvärd för kvällen, Bilia Skövde, delade ut pris till matchens lirare genom Emma Karlsson. Emma fick också dela ut pris till Alexandra Bjärrenholt i Skuru som var Skurus bästa spelare för kvällen och fortsätter leda målgörandet i SHE denna säsongen.

Uppdaterad  2021-12-31 17:30