2022-12-13

Vinst för Skövde HF i F19-17 Väst Elit

På tisdagskvällen så var det en het match för Skövde HF borta mot Kärra HF där ett kämpande Skövdetjejer drog det det längsta och kunde ta hem matchen med 24-26 (15-14).

I tordagskvällens match så tar Kärra en med en 2-0 ledning som Skövde vänder till 3-4 ledning fram till att Kärra gör 10-9, Skövde vänder tillbaka och har 13-14 vid spelade 25.56 sedan avslutar Kärra med att gå till pausvilan 16-14.
Andra halvlek inledning jämn lagen byter mål och ledning av matchen med var andra fram till att Skövde når till tvålmålsövertag 22-24 (54.06) och kan sedan hålla det till slutresultatet 24-26.

Julia Anderson säger till hemsidan – Det var en jämn match och att vi vinner på att vi står bra bakåt i kombination med fint målvaktsspel!

En haltande serie där Skövde HF inne håller en femte plats efter endast spelat 6 matcher av tio omgångar.
Nästa match är returmöte mot Kärra HF nu på lördag 17/12 kl. 13:30 Skövde Idrottshall väl mött att heja på laget.
Uppdaterad  2022-12-13 23:38