Auktion #viställerupp

Skövde HF auktionerar ut alla de matchtröjor som elitlaget spelade i sista matchen i grundserien. 50% av intäkterna tillfaller Kvinnohuset Tranan och resten går till vår #viställerupp-fond som vi använder för att kunna stötta de som behöver hjälp för att kunna spela handboll eller åka med på cuper mm.

Varje tröja är signerad av spelaren själv och finns endast i ett exemplar. Genom ditt bud bidrar du inte bara till att fler barn skall kunna spela handboll utan också att du stöttar alla människors lika värde.

Vill du läsa mer om Skövde HFs #viställerupp-arbete och #viställerupp-fonden hittar du mer information på den här länken.

Aktuella bud

Tabellen nedan innehåller samtliga bud på tröjorna. Den är sorterade med högsta bud längst upp och du söker på din spelare genom att fylla i hennes namn i sökfältet. Skriv hela namnet om flera spelare har samma namn i laget.

Lägg ett bud

I formuläret nedan fyller du i ditt bud som överträffar ett redan lagt bud.
Den 18:e April är budgivningens sista dag och budet som har högst värde och senast inregistrerat datum och klockslag vinner budet. Utlämning av tröja sker på matchen mot Skuru IK den 20:e April 15:00.
Utgångspris är 450 kr per tröja.
Vinnaren kontaktas på mail och summan swishas in till Skövde HF inom nästa dygn. Om pengar inte ankommit inom ett dygn tillfaller tröjan nästa person i budgivningen. Överenskommelse om faktura kan också göras ifall ett företag vill buda hem en tröja.
Vinnaren erbjuds också foto tillsammans med spelaren och tröjan.