2021-06-16

Årets HF:pris utdelade

Foto: Viktor Ljungström

Under onsdagens årsmöte presenterades årets HF:are. Efter medlemmar på sociala medier skickat in sina förslag fick en liten grupp i styrelsen ansvaret att besluta om vilka som skulle få de hedervärda priserna.

Som årets spelare valdes Nikoline Skals Lundgreen.
Nomineringen löd: ”En målgörare och ledargestalt som kämpar och sliter. Har gjort en bra första säsong i SHE och hamnade på en 6:e plats i skytteligan, vilket lovar gott inför kommande säsonger. Höjer stämningen både på och utanför planen.”

 

 

Som årets ledare valdes Magnus Hultberg, fystränare elitlaget.
Nomineringen löd: ”Har höjt elitlaget till en ny nivå med sin individuella och laggemenssamma fysträning. En fantastisk ledare som lägger ner hela sin själ i arbetet med att utveckla varje spelare i elitlaget. En förebild som skapar fantastiska förutsättningar för vårt kommande fysteam.”

 

 

 

Som årets HF:are valdes Skövde HF Doers Club som består av: Lennart Larsson, Börje Green, Tommy Otter, Leif Haage, Morgan Lundberg och Claes-Göran Elfwering (Cege)
Nomineringen löd: ”Riktiga eldsjälar som fixar allt stort som smått, alltid med ett leende på läpparna. Idrottshallen vårt hjärta har fått ett riktigt lyft, ni fixar ordning och reda och skapar bra förutsättningar för våra ungdomar och vårt elitlag.”
Skövde HF Doers Club 2020Skövde HF Doers Club RED

 

Vi vill tacka samtliga för att de på sitt eget sätt bidraget till att visa vad Skövde HF står för och är fina förebilder i föreningen.

Skövde HFs styrelse 2020-2021

Uppdaterad  2021-06-16 22:44
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna