2020-08-11

ATEA blir huvudsponsor till Skövde HF

Idag är vi mycket glada att få presentera ATEA som ny huvudsponsor till Skövde HF. ATEA, som varit partner till Skövde HF under många år väljer i år att lyfta sig till Guldpartner och blir därmed en av våra huvudsponsorer. ATEA hamnar i fint sällskap bland övriga huvudsponsorer till klubben.

Ett stort tack till ATEA och Ronald Bonander för den nya satsningen på Skövde HF.

Om ATEA:

Atea är specialiserade på IT-infrastruktur och levererar produkter och tjänster som förenklar hantering, drift och utveckling av våra kunders IT-miljöer.

Vårt erbjudande
Ateas sortiment av produkter och tjänster är omfattande vad gäller IT-infrastruktur. Vi hjälper dig med hela kedjan, från design, utveckling och produktleverans till funktion och underhåll. Dessutom avlastar vi trycket i tidskrävande och resurskrävande uppgifter relaterade till produkthantering och infrastruktur, så att du kan fokusera på att skapa värde i ditt företag.

Oberoende leverantör med starka partnerskap
Hörnstenen i vår affärsidé är vår oberoende position gentemot tillverkare och andra leverantörer. Vi är fria att rekommendera de lösningar som ger största möjliga fördel för varje enskild kund.

Atea i Sverige
Vi har cirka 30 lokala kontor i hela Sverige och sysselsätter 2 000 personer. Cirka 1 000 av våra medarbetare är konsulter.

Atea Group
Atea är den ledande nordiska och baltiska leverantören av IT-infrastruktur med cirka 6 800 anställda i 89 städer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Lettland och Estland. Atea är noterat på Oslo Börs.

 

Uppdaterad  2020-08-11 11:35
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna