2023-01-07

Åter en vinst mot Höörs HK H65

Skövde HF besegrade Höörs HK H65 för andra gången den här säsongen och gick upp på andra plats i SHE. Skövde HF på med eftertryck när de besegrade Höörs HK H65 med 28–26 (15–10).

Skövde HF kommer i ett underläge med 3-0 för att snabbt hämta in till 3-3 för att sedan tappa till 5-3 åter en upphämtning till lika läget 5-5. Skövde går förbi med ledningen med 8-7 för att sedan gå till halvtidsvila med ledningen 15-10.

I den andra halvleken kan Skövde skaffa sig ett sjumåls övertag 19-12 efter spelade 36.15, sedan följe ett spel där lagen bytte mål med varandra och Höör kunde knappa in 25-23 vid spelade 52.23. Skövde HF gör ett nytt ryck till 28-24 (58.39) för att Höör sedan avlutar med de två sista målen då Skövde fick en utvisning när två minuter återstår och slutresultat skrivs 28-26 till Skövde HF.

– Jag är väldigt glad och stolt över att vi vinner men framför allt över prestationen som vi gör. Vi vinner helt välförtjänt. Vi har bra kontroll och styr matchen i både anfall och försvar, säger Skövde HF:s tränare Daniel Birkelund till SLA

Uppdaterad  2023-01-08 23:03