2020-04-08

Britta fortsätter i Skövde HF

Britta Jakobsson Van Stam fortsätter sin handbollskarriär i den Röda tröjan. Hennes utveckling som kantspelare är i sin linda och det nya avtalet som löper på 1+1 år kommer ge henne bra förutsättningar att utvecklas.

Britta började som 16-åring i Skövde HF och lyftes upp till elitlaget 2018-2019. Hon har stått lite i skymundan för storasyster Nora men hennes erfarenhet från nio meter kommer troligen ge henne en helt annan utväxling på ”nya” positionen. Vi är jätteglada att Britta valt att fortsätta satsningen tillsammans med Skövde HF.

Rasmus Poulsen om Britta:

-Jag är väldigt tillfreds med att vi också fick till en förlängning med Britta. Hon har stått i skymundan av sin syster denna säsongen men jag är säker på att hon vill utmana Noras speltid nästa säsong.

– Britta besitter en superteknik som bara väntar på att få förlösas i matchsituation. Hon är som ett litet barn med bollen och det kommer bidra till hennes utveckling.

-Hon har en start i förstafasen i kontring som vi kommer få se mer av nästa säsong. Men Britta blir intressant att följa inte bara nästa år då hon verkligen har framtiden för sig, avslutar Rasmus.

Lyckat till med nästa säsong Britta!!

Uppdaterad  2020-04-30 15:09
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna