2021-06-05

Christian Grönblad, ny målvaktstränare

Foto: Viktor Ljungström/Anders Wiik

Skövde HF fortsätter att bygga tränarorganisationen inför kommande säsongen och vi är mycket glada över att få presentera Christian Grönblad som ny målvaktstränare.

 

Christians uppdrag blir att utveckla målvakterna i hela klubben med grundutbildning bland yngre ungdom och specialistutbildning för de äldre. En viktig ingrediens för att Skövde HF skall utveckla fler duktiga målvakter som kan ta en plats i elitlaget i framtiden.

Christian har en lång karriär inom handbollen och är utbildad TS3-instruktör och har tränat ett antal olika lag genom åren både på ungdom och seniorsidan. Han är oerhört engagerad i sitt arbete som handbollstränare och brinner för målvakten och dess viktiga roll på planen.

Boendes  i Jönköping så har IF Hallby och Cyrus varit de klubbar där Christian huserat mest och en roll som målvaktstränare för IF Hallby året då de gick upp i Handbollssligan är hans främsta merit. Under flera år var också Christian NIU-instruktör på Sandagymnasiet i Jönköping, Sveriges största elitidrottsgymnasie.

Vi ser fram emot att få se Christian vara med och utveckla vår målvakter och önskar honom stort lycka till!

Uppdaterad  2021-06-05 09:46
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna