2024-01-30

Christians sista säsong

Foto: Viktor Ljungström

Skövde HFs sportgrupp ser över nästa års säsong i elit och akademi-verksamheten. Efter säsongen kommer rollfördelningen i ledarstaben se annorlunda ut än den gjort i år.
Nu är det klart att Christian Grönblad inte kommer fortsätta i rollen som målvaktstränare elitlaget och ledare i Akademin. Vi vill tacka Christian för sina 2 år i Skövde HF.  Christian har bidragit med mycket energi och kommer lämna positiva spår efter sig.

Så här beskriver ordförande Anders Wiik,  Christians insats:

– Christian kom in i Skövde HF som en frisk fläkt och med 120% energi. Christian är en omtyckt ledare som på alla sätt bryr sig om sina spelare och det har varit mycket kul att få lära känna Christian som person och handbollstränare.
Som det är i elitverksamheter så utvärderas ständigt verksamhetens utfall och sportgruppen har kommit fram till att förändringar behöver ske till nästa säsong. Det är en fullt naturlig process där mer information kommer komma succesivt.

– Christian bidragit till ett positivt klimat i Skövde HF och varit lojal mot föreningen och jag vill tacka Christian för allt han bidragit med.
Jag och Skövde HF önskar Christian all lycka i kommande uppdrag.
/Anders Wiik, Ordförande Skövde HF

 

Uppdaterad  2024-01-30 09:42
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna