2022-11-09

Elma och Matilda har varit på ligalandslagsläger

Foto: Anders Wiik

Elma och Matilda har varit på ligalandslagsläger i tre dagar på Bosön under ledning av förbundskapten Jesper Östlund, hemsidan har ställt några frågor till Elma och Matilda hur det har varigt och vad de har gjort på lägret.

Matilda Forsberg om dagarna på Bosön.
Hur har dagarna på Bosön varit? Det har varit bra, lärorika och roliga dagar på Bosön.
Vad har ni tränat på? Vi har tränat och testas både i gymmet och i löpning. Det var även två handbolls pass. Ett med lite mer fart och ett med mer individuell teknik.
Vad har det givit dig för framtiden som handbollsspelare? Jag har fått en större förståelse för träning kopplat till återhämtning och prestation. Tar även med mig viktiga delar av rörlighet och teknik i gymmet.

Elma Örtemark om dagarna på Bosön.
Hur har dagarna på Bosön varit? Dagarna har varit mycket lärorika, intressanta och roliga. Det är spännande att byta lite miljö och att träffa nya människor.
Vad har ni tränat på? Vi har kört både konditions- och styrketester. Utöver det har vi kört teknik och drill i gymmet, vilket var lärorikt. Två handbollspass genomfördes också; ett med mer fart och ett mer individuellt.
Vad har det givit dig för framtiden som handbollsspelare?
Det har givit mig bra erfarenhet. Det är alltid utvecklande att få prova nya övningar, utmana sig själv, ta del av teori och träffa nya människor.

Uppdaterad  2022-11-10 16:00
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna