2021-04-13

Fanny lämnar

Foto: Anders Wiik

Fanny Eriksson började i Skövde HF i somras som ledare för HF Somby och som verksamhetsansvarig i klubben. Året har definitivt inte blivit som vi tänkt oss och för Fanny har det inneburit väldigt lite matchtid med Somby och ett något kaotiskt arbete på kansliet med alla turer runt Covid 19 osv. Efter noggrant övervägande har Fanny valt att bryta sitt kontrakt som tränare och kommer därför lämna oss i maj/juni.

Fanny Eriksson

-Ett tråkigt besked för oss i klubben som verkligen ville satsa på Fanny som tränare men jag har också full förståelse över att hon väljer att flytta hem. Vi vill verkligen önska denna energirika tjej lycka till i framtiden och vi hoppas att hon kommer till Skövde någon gång i framtiden med det lag hon då tränar, säger Anders Wiik, Ordförande.

Fanny om sitt beslut

-Det har varit en annorlunda men väldigt lärorik säsong för mig på många plan. I dagsläget är det inte rätt plats/miljö för mig att utvecklas i och därav beslutet. Vill tacka samtliga för min tid i föreningen och önskar alla spelare och ledare stort lycka till inför nästa säsong, avslutar Fanny.

Exakt datum för Fannys slutdatum är inte fastställt i dagsläget.

Skövde HF har inlett arbetet med att hitta en ersättare till Fanny och hoppas kunna presentera hennes ersättare inom kort.

/Skövde HF 2021

 

Uppdaterad  2021-04-13 20:50
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna