2023-10-28

Förlust i den viktiga matchen mot VästeråsIrsta HF

Skövde HF förlorade en tät drabbning mot VästeråsIrsta HF efter att att det i halvtid stod 11-11 på resultattavlan. I den andra halvleken hade Skövde HF ledningen med 18-14 men tappar sedam matchen och VästeråsIrsta står som segrare 24-27.

Första halvlekens inledning så var VästeråsIrsta det vassast och hade 2-4, Skövde jobbade upp sig och tog ledningen 7-6. Resterande del av halvleken bytte lagen ledning med var andra och halvtids resultatet skrevs till 11-11.

Den andra halvlekens första del var Skövde lite vassare och kund ta ledning med 18-14 via straffkast av Melina Pilav. En jämn kamp till VästeråsIrsta hämtat in 21-21, Skövde har 22-21 vid spelade 51:14 sedan är det VästeråsIrsta som har mer att ge sista åtta minuterna och fastställer matchen till 24-27.

Skövde HF mot VästeråsIrsta blev en match mellan målvakterna Emma Andersson och Elin Lindblom. Emma Andersson svarade för elva räddningar i den första halvleken, totalt tolv, och låg bakom flera av SHF:s mål. I den andra var Lindblom helt överlägsen samtliga spelare på plan.

Matchens lirare i VästeråsIrsta HF, Svea Lind.
Matchens lirare i VästeråsIrsta HF: Svea Lind.
Matchens lirare i Skövde HF: Emma Andersson.

Uppdaterad  2023-10-29 14:46