2021-12-22

Förlust i derbyt mot Skara

Det blev en tuff match för Skövde HF borta mot Skara HF. Skara inledde mycket starkt och Skövde kom snabbt på efterkälken och hade aldrig ledningen i matchen som slutade 29-24 till Skara.

I Skövde utmärkte sig återigen Annie Linder med många fina räddningar och Nikoline Lundgreen tar sig upp som etta i skytteligan i SHE. Julie Aspelund Berg gör sin bästa insatts för säsongen och är oerhört viktig i försvaret tillsammans med Ida Eriksson och lyckas riktigt bra framåt. Elma Örtemarks första halvlek visar på stor kämpainsats och det var en trött Elma som klev av första halvlek för att i början av andra halvlek få vila lite då Melina Pilav kom in och fick prova lyckan. Elma kom efter ca 10 minuter in igen ungefär då Moa Andersson gör sin SHE-debut för denna säsongen.

I Skara utmärkte sig Melanie Felber och Maja Eriksson samt Lärke Sørensens andra halvlek.

I Skövde utsågs Julie Aspelund Berg till matchens lirare och i Skara var Melanie Felber fantastiskt bra med flera kontringsmål och fina avslut i från V6.