2021-11-18

Förlust mot Sävehof i en fantastisk inramning

IK Sävehof var en för tuff uppgift för Skövde HF ikväll i Idrottshallen  slutsiffrorna skrevs till 25-35.

En fantastisk inramning med 643 besökare i Idrottshallen som kändes som det dubbla när trummorna hamrades frekvent. Kvällen till ära fick Skövde HFs hejarklack stöttning från IFK Skövde HKs hejarklack och det gav verkligen energi, både till hemmalaget som till bortalaget

I halvtid stod det 10-16 där Skövde HF med några tekniska fel för mycket och halkade efter, Efter ca 10 minuter i andra halvlek sprang det iväg men inga sura miner för det  Skövde HF fortsatte kämpa och visade upp fint spel i en ganska tidigt avgjord match.

Skövde HF visade din lagmoral, kämpade för alla mål och gav publiken fina mål där japanen som Nikoline Lundgreen fick bomba in var snyggaste målet ikväll.

Slutresultatet 35-25 var rättvist men publiken i Skövde Idrottshall fick verkligen se ett fint spelande lag.

Till matchens lirare utsågs Nikoline Lundgreen och i Sävehof blev det Thea Blomst.