2021-01-16

Förlust mot topplaget Höörs HK H65

Mot topplaget Höörs HK H65 så hade Skövde HF inte mycket att sätte emot det blev en förlust med 13 bollar trots att Skövde HF:s Ilda Kepic kunde inleda med att göra första målet. Därefter var Skövde på efterkälken och Höör gör 10 raka mål. Halvtidsresultatet skrivs till 10-19 och slutresultat 25-38.

Skövde HF startar annas frisk den andra halvleken göra fyra raka mål på att Höör spelar ett 7 mot 6 spel med tomt mål och når fram till 14-19. Därefter är jämt spel i tretton minuter och lagen byter mål med varandra 19-24. Höör kan sedan rycka till sig en 10 målsledning 20-30. Skövde HF är med till 24-34 och ett nytt ryck av Höör efter att Skövde gör för många tekniska fel.

Mot Höörs HK H65 får laget in göra så många tekniska fel som idag för hålla en god kamp samt att vara nogrann i ett tufft försarspel varpå Höör tilldöms straffkast enkelt.

Rasmus Poulsen väljer att i dagens match även vädra de unga talangerna målvakten Lovis Kalla Baudin, Julia Eriksson, Mikaela Ljungström samt Melina Pilav som även får gör sitt första mål SHE.

Noteras kan att Höörs HK H65 efter dagen vinst gick upp i serieledning på fler gjorda mål än Skuru IK då de föll hemma mot IK Sävehof med 23-29.

Uppdaterad  2021-01-19 17:53