2022-08-24

Gameday Nyhetsbrev

Foto: Viktor Ljungström

Skövde HF vill alltid ge lite extra till sina följare och kommer därför starta en lite unik kanal för våra mest dedikerade fans. Inför varje hemmamatch kommer vi skriva ett specialdesignat exklusivt mail till våra fans! Det första nyhetsutskicket kommer på torsdag!

Vad tycker tränare och spelare?

I mailet kommer huvudtränare, Daniel Birkelund, skriva sina tankar om den kommande matchen. Här får ni reda på hur Daniel tror sig behöva spela för att vinna matchen men så klart måste vissa delar hållas hemliga för motståndarna. De kanske också vill prenumerera på vårt nyhetsbrev 🙂

Våra spelare kommer också skriva i nyhetsbrevet så ni kan få läsa om deras syn på hur det går just nu. Inte alltid nödvändigtvis om matchen men ord från deras vardag. Vi tror det blir roligt för våra följare att läsa om spelarnas vardag också. Självklart med stort handbollsfokus också!

Vi snackar handboll kommenterar!

Vi har valt att också inkludera en extern part som mer kritiskt skall titta på lagets spel och chanser inför matchen. Robert Zetterqvist och hans ”Vi snackar handboll”-team kommer inför varje match skriva sin analys av föregående match samt tankar inför den kommande. Riktigt roligt att Robert och hans team vill vara med oss på detta. 

Aktuell tabell och spelschema

I nyhetsbrevet kommer vi också skicka med aktuellt spelschema samt tabellen så du alltid kan titta i vårt mail när du inte kommer ihåg när nästa match är osv.

Vill du ha nyhetsbrevet?

Det är enkelt. Gå in på https://skovdehf.se/nyhetsbrev/ och fyll i ditt namn och mailadress samt kryssa i de ämnen du vill få nyhetsbrev om så sköter det sig själv. Det är sen lätt att avboka sig från nyhetsbreven direkt i din e-postläsare.

Nu kör vi!!

Uppdaterad  2022-08-24 11:28
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna