2021-04-17

Grönsakshuset satsar på Skövde HF

Skövde HF är mycket stolta över att få presentera Grönsakshuset som idag skrivet ett fyraårigt avtal med föreningen på silvernivå. Ett tydlig satsning från Grönsakshuset som bidrar till att föreningen kan fortsätta arbeta långsiktigt för att strukturera om föreningen och bli än starkare.

– Vi vill vara synas i den lokala idrotten i Skövde och det är kul att få hjälpa Skövde HF i deras arbete med föreningen, säger Håkan Larsson, VD Grönsakshuset.

– Vi gör just nu satsningar i föreningen riktat mot både elit och ungdom och denna satsningen från Grönsakshuset ger oss möjlighet till långsiktighet, säger Anders Wiik, ordförande i Skövde HF.

Grönsakshuset grundades 1986 av Kent & Berit Larsson tillsammans deras barn Peter, Håkan och Camilla. Lokalen var belägen i Skövde och från dag ett var ambitionen att förse restauranger, caféer, hotell, skolor och även privatpersoner med färsk frukt & grönt av högsta kvalitet.
Idag har Grönsakshuset lager och kontor i Stockholm, Göteborg, Lund, Sundsvall, Skövde, Hudiksvall, Linköping, Helsingborg och Avesta och förser dagligen våra kunder med råvaror, vi är idag lyckligt lottade som får äran att dagligen jobba med några av Sveriges bästa krögare och kockar.

– Under våren kommer nya satsningar från Grönsakshuset som Skövde HF kommer vara en samarbetspartner och det skall bli oerhört kul att få vara en del av detta , avslutar Anders.

Läs mer om Grönsakshuset på deras hemsida: https://gronsakshuset.se

 

Uppdaterad  2021-04-17 08:37
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna