2020-04-06

Hannele fortsätter i Skövde HF

Hannele Nilsson fortsätter i Skövde HF. Hannele är en spelare som kan spelas på flera olika platser och är en slitvarg i laget. Hon är en bra lagkamrat och hon bidrar till en bra moral i laget. Hon är stark i försvaret och bidrar alltid framåt!

Hannele, som ursprungligen är från HK Country, har spelat i elitlaget och SHE sen 2014 har valt att förlänga med Skövde HF i ytterligare två år. Vi är mycket glada över att Hannele fortsätter i laget och bidrar med sin energi.

Rasmus Poulsen om Hannele:

-Viktigt att få förlänga med Hannele. Hon har så många kvaliteter som är viktiga för laget men som kanske inte syns hos publiken. Hennes egenskaper är viktiga för alla lag att ha.

– Hannele är en garanti för att hårt arbete blir genomfört. Hon kan användas på flera positioner vilket är en av hennes styrkor.  Som en av de äldre i laget kommer hon också att ge erfarenhet i anfallsspelet när hon spelar med de yngre spelarna.

– Hanneles styrkor ligger i att bland annat kunna hålla högt tempo från försvar till anfall, vilket är ett av de områden vi skall stora steg under kommande säsong, avslutar Rasmus.

Lycka till Hannele med säsong 2020-2021!

Uppdaterad  2020-04-30 15:09
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna