2022-09-08

Härligt med seger i premiären!!!

Foto: Viktor Ljungström

Efter en stabil första halvlek både i försvar och anfall så hänger Skövde HF på Önnreds HK och halvtids resultatet 16-15. Andra halvlek startas med ett gedigert försvarspel och tar ledning i matchen efter att skapat ett tre målsövertag som Önnred kommer som närmast lika läge, slutresultatet skrivs till 25-27.

I den första halvleken var det Önnered som låg snäppet före hela tiden och gick till halvtidsvila med ett måls ledning sedan Skövde HF hade då kämpat sig tillbaka från ett tremålsunderläge.

I början av den andra halvleken inledde Skövde starkt och ryckte snabbt ifrån till en ledning med tre mål 17-20. Den ledningen släppte aldrig Skövde som laget ifrån sig helt. Önnered var uppe på lika många mål ett tag men aldrig förbi och när Matilda Forsberg satte 27–25 med nio sekunder kvar var segern säkrad.

– Daniel Birkelund säger att laget bidrar massor idag och tycker det var kul att vi kunde få en så fin start. Men jag vill inte framhäva någon spelare framför någon annan idag för jag tycker att det är väldigt bra laginsats där alla bidrar

Uppdaterad  2022-09-08 22:19
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna