2022-03-20

HF Somby/Skövde föll i sista matchen

HF Somby/Skövde avslutade seriespelet med att förlora med 19-43 (7-15) borta mot HK Önnerediterna.

HF Somby/Skövde som redan var klart för nedflyttning inför den sista matchen mot HK Önnerediterna i division 1 södra.

Nu blev det ännu en förlust när Önnerediterna vann med förkrossande 43–19 (15–7) mot Skövdetjejerna på söndagen i slutomgången.

I första halvleken gick HK Önnerediterna fram till 10-3 efter spelade 15 minuter HF Somby spelar jämnt och når fram till 14-7 vid spelade 26 minuter och Önnerediterna gör 15-7, HF Somby missar ett straffkast i slut minuterna.

Andra halvleken dominerar Önnerediterna målfabriktionen, HF Somby sticker i mellan med några mål här och där men förmår inte hänga på Önnerediterna utan slutresultatet skrivs till 43-19.

Som bekant har HF Somby/Skövde haft en tuff säsong där det endast har blivit tre segrar på 20 matcher vilket generade en jumboplacering i tabellen.

HF Somby/Skövde får i stället ta nya tag i division 2 nästa säsong.

Uppdaterad  2022-03-20 18:21