2020-10-24

HF Somby/Skövde föll i streckmatch mot Alingsås HK

En viktig match om tabellplacering i dam 1 södra, inför så hade HF Somby/Skövde placering åtta ovanför kvalstrecket och hemmalaget Alingsås HK hade kvalplatsen. Förlust med 30-21 vid halvlek 16-11.

Första halvlek jämn i tjugo minuter

HF Somby/Skövde inleder starkt med 4-2  har också ledningen med 7-4, där efter är Alingsås ikapp vid 10-10 och kan gå till pausvila med ledningen 16-11.

Andra halvlek kämpar HF Somby/Skövde

HF Somby/Skövde kämpar på och når 18-15, Alingsås HK gör ett ryck till 22-15 därefter det jämt spel till 27-21. Alingsås HK gör ett sista ryck och slutresultatet till 30-21.

Henric Sandmark säger till hemsidan.
– Vi har problem med anfallsspelet och klarar inte att lösa deras offensiva försvar. Något som vi behöver träna på framöver.
I försvaret fungerar inte samarbetet riktigt och de får göra mål lite för enkelt.
Målvakterna fick inte göra dom enkla räddningar, men dom får godkänt.
Uppdaterad  2020-10-24 18:19