2022-12-04

HF Somby/Skövde föll mot HB 78 Jönköping

Lördagens match för HF Somby/Skövde borta mot HB 78 Jönköping blev en tung förlust för laget. HF Somby/Skövde var med i matchens första 20 minuter sedan tilläts HB 78 Jönköping gå till halvtidsvilan med 20-16 och till slut tog HB 78 Jönköping hem matchen med 32-24.

Första halvlek: HB 78 Jönköping inleder med att göra första målet där HF Somby/Skövde gå till ledning med 3-2, sedan vänder HB 78 Jönköping till ledning 5-3 och kan hålla några bollar i försprång dock år HF Somby/Skövde med fram till 10-9 vid spelade 21.04 var vid HB 78 Jönköping rycker till ledning 13-9 och kan sedan gå till halvtidsvila med 16-10.

Andra halvlek:  Det är en tung resa för HF Somby/Skövde som inte får till det utan HB 78 Jönköping kan gå ifrån till slutresultat 32-24.

Tränare Julia Andersson säger till hemsidan: – En tung förlust idag där vi inte riktigt tror på det vi gör. Vi har det stundtals tufft i anfallsspelet och energinivån går ner vilket påverkar oss i alla delar på banan. Vårt försvarsspel sitter inte riktigt som det brukar och vi har en hel del tekniska fel. Vi har sekvenser i början på matchen och även stundtals i andra där vi spelar riktigt bra men idag lyckas vi inte hålla den nivån längre stunder.

Uppdaterad  2022-12-04 17:34