2020-09-26

Inför match mot Kungälvs HK

Foto: Viktor Ljungström

Match igen!

Idag åker Skövde HF till Kungälv för att spela andra matchen för säsongen. Kungälvs HK är motståndarna och det blir säkert ett revanschsuget Kungälv som Skövde HF får möta. I senaste omgången förlorad Kungälv stort mot VästeråsIrsta (31-15) och de vill alldeles säkert visa våra tjejer i Skövde HF att de är betydligt starkare än så.

Självförtroende i laget

Skövde HF åker med självförtroende till Kungälv då de vann mot Boden med övertygande 26-16 i första omgången. Skövde är fortfarande skadedrabbat och Ilda Kepic och Edita Nukovic kan inte spela. I måndags fick laget också reda på att den skada Hannele Nilsson fick mot Boden innebar operation så laget står nu utan tre erfarna spelare. Ovanpå detta har sjukdom härjat i laget och Marielle Lideskär åker inte med till Kungälv.

Sofia stöttar

Sofia Berggren som till denna säsongen valde att sluta med handbollen har känt suget till handbollen och kommer vara med i Division 1 i år. På grund av Marielles sjukdom så hoppar Sofia in och hjälper laget på högerkanten. Mikaela Ljungkvist och Tindra Sahlin Wallenius åker också med till Kungälv.

 

Klockan 15:00 startar matchen som sänds på C-More. Har du inte skaffat ett abonnemang på Cmore kan du göra det här. http://Skovdehf.se/cmore

Förhoppningsvis får vi se ett hungrigt Skövde ta med sig två härliga poäng till Skövde.

Uppdaterad  2020-09-26 10:14
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna