2023-02-16

Inga nya poäng mot Lugi HF

Skövde HF fick inte med sig några nu poäng med sig från Lund. Skövde HF hade en star period i första halvlek och ledning med 18-14 för att sedan tappa till Lugi ledning 21-19 vid halvtidsvilan. I inledningen av andra var det jämt för Lugi ett tag ökade på ledningen för att Skövde kom närmar på, Lugi vinner med 36-33.

Första halvlek: Första kvarten byter lagen mål med varandra och så även ledning fram till ställningen 12-12, då går Skövde ifrån och tar ledning med 16-12 och har så även18-14 i favör. Då gör Lugi ett målvaktsbyte in kommer Hanna Popaja, Skövde börjar ta felaktiga beslut och bränner läge samt att Hanna gör räddning på de avslut som tas. Lugi kan vända matchen och gå till pausvilan 21-19.

Andra halvlek: Inledningsvis så hänge Skövde på Lugi och spelar jämt, sedan kan Lugi efter dryga 20 minuters spel gå ifrån med ledning 28-22. Daniel Birkelund tar timeout 51.03 och Skövde tar sedan in på förspåret till 34-32 tid 57.23 och hoppet finns att komma förbi, Matilda Forsberg har chans men bränner den och Lugi gör två raka för Julie Berg fastställer slutresultat 36-33.

Uppdaterad  2023-02-16 02:17