2020-06-07

Kick-off med ny tränare för HF Somby/Skövde

Foto: Anders Wiik

Under lördagen hade Skövde HF:s utvecklingslag HF Somby / Skövde kick-off och fick för första gången träffa nya tränaren Fanny Eriksson och övriga ledarstaben.

Fanny Eriksson är denna säsongen ny tränare för HF Somby/Junior och klubbens ambition att öka antalet kvinnliga tränare för äldre spelare har tagit sitt första steg. Under lördagen träffade Fanny sitt nya handbollslag och fick utmana dem lite i handbollsövningar så väl individuellt som i lagspelet.

Det var ett spänt gäng spelare, alla punktliga i tid till träning, som fick se en engagerad Fanny som snabbt tog hand om de 27 spelare som dök upp till passet. Då saknas några fem-sex stycken spelare som inte kunde närvara. Fanny var mycket nöjd med uppslutningen:

– Kul att så många kommer till kick-offen men också skönt att vi är flera i ledarteamet runt laget så vi kan ge varje individ bra stöttning, säger Fanny

Fanny Eriksson, fokuserad vid första träningen med sitt HF Somby / Skövde

Frida Halldin, Mikaela Ljungkvist och Tinna Örtemark var några av de som var med på dagens kick-off.

Ida Hestner Olsson och Melina Pilav var två andra skottsugna spelare som var med på kick-offen.

Lunchen i sammarbete med vår partner

Efter träningspasset blev det lunch där Skövde HFs huvudpartner, ICA Kvantum Skövde, stöttade med en härlig pastasallad. Ett välbehövligt mål mat efter ett träningspass!

Team building

Kick-offen fortsatte med att Fanny och övriga ledare presenterade sig och fick en bild av vem Fanny var och sen delades spelarna in i grupper för att prata om vilka förväntningar de hade på laget och tränarna. Fanny skapade direkt bra relation med spelarna där hon interagerade i samtalen och lyssnade på spelarnas resonemang.

En mycket lyckad kick-off där spelare och ledarstaben alla bidrog till en rolig dag tillsammans.

Vi ser fram emot en säsong med nytt ledarteam och engagemang från alla spelare och ledare i Skövde HFs utvecklingslag.

—————————————————————————

Skövde HF 2020

Uppdaterad  2020-06-07 21:52
Skribent
Cege Elfwering
Senaste Nyheterna