• Föreningen
2021-05-21

Kinnarps Skövde fortsätter vara lojal partner

Idag är vi glada över att få presentera att Kinnarps i Skövde valt att förlänga sitt avtal med Skövde HF.

I ett fyraårigt avtal kommer de synas på våra ungdomslags matchtröjor. Ovanpå detta har ett särskilt avtal för kommande säsong skrivits där Kinnarps ger föreningen en extra skjuts till satsning på ungdomsverksamheten.

– Kinnarps i Skövde har varit partner till föreningen under lång tid och vi är mycket tacksamma för att det de  vill vara med och stärka möjligheterna för våra tjejer, säger Anders Wiik, Ordförande i Skövde HF.

– Vi ser ett stort engagemang i klubben och en stark vilja att Elitlaget skall nå nya framgångar, säger Mikael Nilsson, VD på Kinnarps i Skövde.
– Skövde HF:s stora ungdomsverksamhet bidrar till att barn och ungdom ökar sin fysiska aktivitet på fritiden och är nyckeln till Elitlagets framgång, detta vill vi på Kinnarps vara med att stötta.

Om Kinnarps
Kinnarps tillhandahåller arbetsplatslösningar för kontor och offentliga miljöer. Hög kvalitet och låg miljöbelastning präglar hela kedjan – från råvara till färdiga lösningar för arbetsplatsen.
Kinnarps har sex produktionsanläggningar i Sverige. Produktion och montering utförs i Kinnarp, Jönköping, Skillingaryd, Vinslöv och Tranås (2). Den största anläggningen finns i Kinnarp.

Kinnarps värderingar
FRAMÅTANDA & KREATIVITET
Vi strävar efter att driva utvecklingen och alltid se möjligheter. Vi ska vara kreativa, våga göra annorlunda och våga göra det som ingen annan har gjort. Vi arbetar effektivt, är uthålliga och strävar alltid efter att göra bättre.
SJÄLVSTÄNDIGHET OCH KOMPETENS
Vi strävar efter att lita på våra egna kunskaper och färdigheter samt tro på våra möjligheter. Vi utför arbetet på ett sådant sätt att vi kan vara stolta över vårt yrke och sträva efter personlig utveckling.
ÄRLIGHET OCH ÖDMJUKHET
Vi strävar efter att vara öppna och ärliga i all kommunikation och uppföra oss respektfullt mot alla människor, oavsett deras status eller roll. Vi följer lagar och regler, samt håller det vi lovar.
ANSVARSTAGANDE OCH HELHETSSYN
Vi strävar efter att ta ansvar, hushålla med resurser och driva verksamheten på ett sätt som bevarar dem. Vi ska gå till grunden med problem och ta reda på det verkliga behovet för en långsiktig lösning. Vi förstår samband, förutser konsekvenser, tar hänsyn till alla aspekter, värderar och balanserar dem.

Läs mer om Kinnarps på: https://www.kinnarps.se/

Uppdaterad  2021-05-21 06:38
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna