2021-05-04

Länsförsäkringar skapar trygghet åt Skövde HF!

Skövde HF kan idag glatt presentera Länsförsäkringar Skaraborg som partner till Skövde HF. I dagarna blev det klart om en förlängning av deras nuvarande avtal till 2025 och det bidrar oerhört till vår planering. 

Som bronspartner kommer Länsförsäkringars stöttning kunna ge föreningen ett fint tillskott i kapital som vi kan använda för att stärka föreningens strategi.

– Att företag väljer att knyta längre avtal med oss är något vi tycker är mycket positivt, säger Anders Wiik, Ordförande i Skövde HF. Att veta i förväg hur ekonomin kommer se ut för oss kan hjälpa oss ta rätt beslut i om vi vågar satsa eller inte på våra olika ideer. Länsförsäkringar är en trogen partner sedan länge för oss och vi är mycket glada över att de vill fortsätta ge oss denna tryggheten.

 

Länsförsäkringar om sin satsning på Skövde HF

– Som det kundägda bolag Länsförsäkringar Skaraborg är vill vi naturligtvis vara med och bidra till ungas möjligheter till fysisk aktivitet och att hitta och kunna utvecklas inom just sin idrott på hemmaplan, detta bidrar också i förlängningen till minskat utanförskap, säger Jonas Rosman, vd på Länsförsäkringar Skaraborg. En sak vi kan göra här är att stödja föreningslivet. Aktuellt för oss är att vi har fokus på att bidra till utvecklingen för alla idrottande tjejer i en jämställdhetssatsning, självklart ska alla ha samma förutsättningar. Vi har varit en stolt partner till Skövde HF och följt föreningen under många år och nu ser vi fram emot fyra nya spännande år med Skövde HF.

Läs mer om Länsförsäkringar Skaraborg här: https://www.lansforsakringar.se/skaraborg/privat/

Uppdaterad  2021-05-04 14:56
Skribent
Anders Wiik
Senaste Nyheterna